Perdea termica pvc industriala

Image 01

Perdea termica din PVC industriala este utilizat in multe ramuri industriale si pot fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii. Usor de intretinut,cu o instalare rapida , ofera o solutie rapida, in cazul in care avem usi sectionale, usi pietonale sau rampe de incarcare care sunt mereu deschise si duce la pierderea de caldura din interior. Pierderea de caldura poate fi minimalizata, prin instalarea de Perdea termoizolanta din pvc, aceasta mentine caldura in interior, chiar si in timpul unui trafic intens. Perdelele noastre de izolare termica ofera o solutie economica, unde pana acum au fost semnalate costuri ridicate cu incalzirea: exista ceva in neregula.

Eficenta Perdelei termice din pvc nu este doar in cazul, pierderi aerului cald din interior catre exterior si in cazul aerului din exterior catre interior. Acest lucru are o mare importanta pentru depozitele frigorifice si camerele de refrigerare, deoarece depozitarea la rece necesita solutii de izolare termica, cum ar fi retineria de caldura in incaperi incalzite.

Din acest motiv,va recomandam perdelele de izolare termica pe care le producem si le distribuim in orice loc unde solutiile economice sunt cel putin la fel de importante ca si un aspect estetic,livrare in timp util.

Atunci cand proiectam perdele de izolare termica, luam in considerare nevoile dumenvoastra.Cu gama noastra larga de materiale si solutii flexibile, am gasit intotdeauna cea mai buna solutie pentru clientii nostri.Dumneavoastra sunteti important pentru noi.

Ne angajam sa reparam si sa renovam perdelele de izolare termica deja existente!

Va vom ajuta sa gasiti cea mai buna solutie.

Trimiteti prin e-mail, SMS sau sunati la serviciul

nostru de relatii cu clientii in zilele lucratoare intre

orele 8:00 si 16:00! Noi va putem ajuta!

+40 724 023 405

Ne puteți contacta și aici!

De ce sa alegeti produsul nostru?

- Cumparati direct de la producator.      - Oferim cele mai bune preturi.

- Masuratori gratuite in Timisoara          - Proiectare gratuita

- Mii de clienti multumiti anual.                - Multi ani de experienta profesionala

- Izolatie profesionala.                            - Solutie flexibila si economica.

- Igienic, usor de curatat.                       - Necesita o intretinere minima.