Perdea din fasii PVC pentru usa sectionala

Image 01

PVC este prescurtarea la Policlorura de vinil (C2H3Cl) este substanta care face parte din categoria termoplastice, aceasta este raspandita in doua forme de PVC, PVC in forma dura si PVC in forma moale. PVC-ul in forma moale este utilizat la productia de Perdele din fasii PVC pentru usi industriale. Fasile noastre PVC moale utiliza pentru productia de perdele, este de calitate intai, respecta pe deplin standardele UE, distribuim produsele producatorilor din Uniunea Europeana si producem perdele de izolare termica din aceste materiale, recomandate si in industria alimentara.

Perdele din fasii pvc sunt de mai multe tipuri: normale, polare, super polar, cu striati, transparente, netrasparente, antistatic, ESD,colorate ,rezistente la foc B1 sau M1 si protectie sudura UV. Acestea acopera o gama larga de utilizari in toate ramurile industriale, contribuind la reducerea consumului de energie, contribuind la protejarea mediului inconjurator si la protectia angajatilor.

Fasia PVC a fost dezvoltata in primul rand pentru industrie, dar in zilele noastre este extrem de raspandita in aproape fiecare domeniu al vietii.Utilizarea de PVC industrial ofera o solutie economica si rezistenta in timp.

In plus fata de utilizarea versatila, perdeaua pvc de izolare termica nu numai ca are izolatie termica, ci si efect de filtrare a zgomotului si a prafului, impiedica patrunderea insectelor,pasarilor si a fumului ,si protectia impotriva curentilor de aer.Transparenta acestuia asigura un trafic usor, reducand numarul accidentelor.Nu necesita intretinere, precum si fasile pvc usor de inlocuit dupa uzura, iar orice reparatii paote fi facute cu usurinta.

Ne angajam sa reparam si sa renovam perdelele de izolare termica deja existente!

Va vom ajuta sa gasiti cea mai buna solutie.

Trimiteti prin e-mail, SMS sau sunati la serviciul

nostru de relatii cu clientii in zilele lucratoare intre

orele 8:00 si 16:00! Noi va putem ajuta!

+40 724 023 405

Ne puteți contacta și aici!

De ce sa alegeti produsul nostru?

- Cumparati direct de la producator.      - Oferim cele mai bune preturi.

- Masuratori gratuite in Timisoara          - Proiectare gratuita

- Mii de clienti multumiti anual.                - Multi ani de experienta profesionala

- Izolatie profesionala.                            - Solutie flexibila si economica.

- Igienic, usor de curatat.                       - Necesita o intretinere minima.